Over Malibran New

” Verven Malibran : de kwaliteit van professionele , onderhoud van textiel ” 

Hun verhaal/historiek

Malibran

Op 13 april 1956, openden heer en mevrouw Horickx de deuren van de stomerij “Malibran New” te Malibranstraat 23, Elsene. Daarna namen de heer en mevrouw Blanco de stomerij over en later Verhuisde Malibran naar Ouderghem, namelijk op 1 januari 1999.

 

Beiden opgeleid in stomerij en wasserij met bijna 60 jaar ervaring, deze werkende en kwaliteitsvolle koppel werd al snel bekend in Brussel.

 

Erkend voor zijn kwaliteit als deskundige, de heer Blanco maakt ook deel uit van de arbitragecommissie “ bedrijven consumenten” voor het onderhoud van textiel (voor meer info hier).

Hun expertise/know-how tot uw dienst

Malibran

Hun expertise is helemaal tot uw dienst om u een optimaal tevredenheid te garanderen.

 

Deze professionelen zullen alles in hun bezit geven om u een onberispelijke wasserij – stomerij , – strijk en naaidienst voor u en uw reiniging te bezorgen.

 

Geniet meer van uw tijd door uw dagelijkse onderhoudstaken zoals uw strijk of uw te stomen wasgoed aan onze team toe te vertrouwen. (fijne was, hinderlijk).

 

De Malibran stomerij besteedt veel aandacht aan ieder textiel die hem is toevertrouwd, elk etiket wordt nauwkeurig geanalyseerd om de reiniging van de vezels die deel uitmaken van het textiel zo goed mogelijk aan te passen.

 

Malibran New, uw stomerij te Oudergem

Wij bieden alle professionele diensten van een moderne ververij te Oudergem en garanderen u tegelijkertijd de kwaliteit afkomstig van de twee ervaren ververs – witwassers.

De ververij Malibran heeft maar één doel: een kwalitatieve dienstverlening aan zijn klanten bieden.

Aarzel niet meer en neem contact op voor een eventuele prijsofferte of een praktisch advies!

CONTACT NU